1) Časové kódy dle MIL specifikací
Všechny časy a data jsou nyní VŠEM UŽIVATELŮM dle MIL formátu (jak jsme se učili na cvičeních).
Pro ty co neví, příklad: 27 14 00 B OCT 11 = 27.října 2011 14:00
Pokud opravdu nechcete toto nastavení, lze si nastavit klasické evropské zobrazení data a času.
Uživatelský panel > záložka Nastavení > Osobní nastavení > Formát data
Zde v roletkovém menu vyberte formát, doporučuju 16 SEP 2011 00:00
Pokud jste hooah, a klasika je pro vás nudná, vždycky se MIL formát dá nastavit volbou „vlastní” a do pole níže vepsat následující kód:
Pro letní čas: dHi\BMy
Pro zimní čas: dHi\AMy
Poznámka: Z technických důvodů, i když máte nastavenou češtinu, jsou zkratky měsíců anglicky. Tedy např. září: zář = sep, lis = nov...apod.
Poznámka 2: Ano, vím o tom, měsíce zimního času mají taky kód B, a je to špatně. Bohužel jazyk PHP (a jeho funkce date) nezná americké vojenské kódy časových pásem, tedy vždy se změnou času na letní/zimní budu měnit písmenko, dokud nenajdu řešení, které by nekončilo errorem. Zde buďte prosím tolerantní.
2) Masivní pročištění příspěvků, zvláště na veřejných sekcích
To bylo již dlouho na pořadu dne, jenom jsem se k tomu nedokopal. Díky Dranelovi za motivaci.

3) Nová sekce Market
Jaktože mně to nenapadlo dřív? Zde je Market, pravidla jsou jasná. Je tam aktivované autočištění, aby staré nabídky nepřekážely. Také jsem tam přenesl některá témata z Guns & Gear.
4) Drobné úpravy šablony
Trochu jsem vylepšil kontrasty některých prvků. Možná si toho ani nevšimnete, ale mělo by to zlepšit čitelnost.