Já sám

Zlaty fond vyroku operForce/4ID
Pravidla fóra
Odkazy mimo tento server dávejte do pole [CODE] ! Pro NEČLENY 4ID: Flamewar, flood a spam sem nepatří! Porušení základních pravidel slušného chování se rovná IP BANu!
• Stránka 1 z 1
Zlaty fond vyroku operForce/4ID"Notak dělej, pohyb, ........ Pane "
Já sám ![]() CPL Michael F. "Drobek" Dumphy
1/A/1-22IN, 4ID(M) "I don't dial 911. I dial .50BMG"
Zlaty fond vyroku operForceVeliteli ať se přesunou ty věci do bordelhauzu, ANO PANE !!!
Storme ty sviť baterkou, Hawku ty tam dávej ty věci ... Veliteli proč tam ty věci furt nejsou ?! "Mám málo lidí pane!!!" 2LT David O´Neill,CO
A/1-22IN/4ID Czech re-enact 96-98/04-06 ------------------------------ Former Unit: operForce TIS 96 Months Present Unit: 4ID TIS 36 Months
Zlaty fond vyroku operForceDobrý je to tam čistý béééž ! ...... Au Au mám mám !!!!!!!
2LT David O´Neill,CO
A/1-22IN/4ID Czech re-enact 96-98/04-06 ------------------------------ Former Unit: operForce TIS 96 Months Present Unit: 4ID TIS 36 Months
Zlaty fond vyroku operForce"Ty vole kde jste ho sebrali?"
SGT. Pišta, srpen 2005
Zlaty fond vyroku operForce"Nemám rád když neni někdo dost chlap a nedokáže někomu něco říct do očí, místo toho jenom za zádama pomlouvá. To bych nikdy nedudělal, prostě každýmu řeknu co si o něm myslím !" pátek 25.11.06 Žid !!! :roll:
2LT David O´Neill,CO
Re: Zlaty fond vyroku operForceTa spojka uz to asi nevydrzi....... myslim ze ztracim vykon. pica!!!!! zpomaluju....... do milovic jeste 20 km.... zasrana troska!!!!! .....pak serie trestacich uderu........ a kurva....... ahoj ońeille...asi se to posralo nechcete treba pro mne nekdo dojet....Noooo ehem ale my nemame cim....tak vydrz...a beru si tvoje auto.
Kurva! jestli ho skrabnes ty háá.....teda....chci rict ano pane!
Re: Zlaty fond vyroku operForce/4IDPražské metro nemá elektriku v kolejích ! u nás má troleje
CPL Mego 5.9.2009 Je tam něco nahoře, nějaké kablíky, podobné jako u tramvají. Nezjišťuju dotykem ruky, jestli tam je proud, nebo ne. Mego2LT David O´Neill,CO
• Stránka 1 z 1