Mego prohlásil že někomu dá kontakty od nás, a už máme nováčky, kteří by rádi objednali. Bohužel, se mi doneslo, že Mego si chce nechat kontakt pro sebe, proto žádám řešení - má někdo jiné informace nebo si máme začít řešit zdroje sami?

Zdroje nakupování výstroje
• Stránka 1 z 1
Zdroje nakupování výstrojeVážení spolubojovníci, rád bych připomněl odchod našeho výstrojového guru, Mega, který odešel a nyní se řeší kde shánět zboží.
Mego prohlásil že někomu dá kontakty od nás, a už máme nováčky, kteří by rádi objednali. Bohužel, se mi doneslo, že Mego si chce nechat kontakt pro sebe, proto žádám řešení - má někdo jiné informace nebo si máme začít řešit zdroje sami? ![]() PV2 Mark "Mařena" Liberty
1/1/A/1-22INF, 4ID (M) Czech re-enact 05-06 ---------------------------- 5th SFG ODA-516 25th Infantry vietnam era Present Unit: 4ID TIS 30 months
Re: Zdroje nakupování výstrojeJá když jsme mluvil s Megem tak mi říkal že buďto bude pokračovat v nakupování nebo poradí kde nakupování ideálně realizovat ... snad se s ním konečně v lednu sejdu tak se ho zeptám ....
![]() 2LT David O´Neill,CO
A/1-22IN/4ID Czech re-enact 96-98/04-06 ------------------------------ Former Unit: operForce TIS 96 Months Present Unit: 4ID TIS 36 Months
Re: Zdroje nakupování výstrojetakže chimneyho teda pošlu za ním ok?
PV2 Mark "Mařena" Liberty
1/1/A/1-22INF, 4ID (M) Czech re-enact 05-06 ---------------------------- 5th SFG ODA-516 25th Infantry vietnam era Present Unit: 4ID TIS 30 months
Re: Zdroje nakupování výstrojezatím bych ho nikam neposílal dokud se z Megem nedomluvíme jak to teda bude ....
2LT David O´Neill,CO
A/1-22IN/4ID Czech re-enact 96-98/04-06 ------------------------------ Former Unit: operForce TIS 96 Months Present Unit: 4ID TIS 36 Months
• Stránka 1 z 1