Iraq police
• Stránka 1 z 1
Iraq policepanve mam jen dotaz na gear iracke policie jaktoze ma policie vystroj jako amrada ? nehlede nato ze maji stejne boty jako my a dokonce i nejakou napodobeninu ACU/UCP akorat trsoku ostrejsi barvy jinak maji nejake speslacke pasghety atak ale jinak jsou dost podobny us army!
Re: Iraq policeIrácká policia/armáda je částečně dotována spojeneckými síly, hlavně USA. Boty jsou většinou Belleville, Wellco, Bates apod. Uniformy se tahali UCP, něco jako NAvy Blue, policie měli i čerňáky. V nedávném době se hodně tahali 6-col desert, které jsou ale šité v Iráku, a dnes mají ten jejich vzor (jiné UCP). Helmy většinou jsou PASGT, jejich SF mají i ACH. Jako střepinovka většinou slouží PASGT, staré IBA, nebo pozůstatek po starém armádě. kvéry jsou AK47, AKM, občas nějaké M4, na to mají ACOG, Aimpoint, Eotech,...
Re: Iraq policeDokonce jim český stát daroval nějaké vz58.
http://tworiversarms.com/images/1VZ58IRAQ2.jpg Na této fotce je mimochodem vidět velmi profesionální úprava zbraně a to průhledové okénko do zásobníku. ![]() CPL Martin Mego, SL
1/A/1-22INF, 4ID (M) ---------------------------- Former Unit: UFAT TIS 27 Months Present Unit: 4ID TIS 36 Months ---------------------------- Kdykoliv mě seženete na tel. 732 211 307
Re: Iraq policediky za odpoved
jinak ten zasobnik je hustej a docela praktickej co vis kolik mas v zasobniku po nejake akci tohle je dobra kontrola
Re: Iraq policetak ono je to již stará věc, má to SIG, má to G36, do AKčka se to taky vyrábělo, nový PMAGy to má taky
Re: Iraq police
Však to je jasné, já jsem spíš upozorňoval na tu profesionální úpravu... Pilka na železo a izolačka. ![]() CPL Martin Mego, SL
1/A/1-22INF, 4ID (M) ---------------------------- Former Unit: UFAT TIS 27 Months Present Unit: 4ID TIS 36 Months ---------------------------- Kdykoliv mě seženete na tel. 732 211 307
na každý vojenský škole, střelnici, výcviku... i když si děláš zbroják ti řeknou že si to máš počítat.. holt je někdo tak blbej a při střelbě to nedělá a pak musí takhle prasit zásobníky.... PV2 Mark "Mařena" Liberty
1/1/A/1-22INF, 4ID (M) Czech re-enact 05-06 ---------------------------- 5th SFG ODA-516 25th Infantry vietnam era Present Unit: 4ID TIS 30 months
Re: Iraq policeno jo, ale při kontaktu, všude střelba, výbuch, všichni řvou, krev, jde ti o krk, počítej kolik jsi vystřílel, když tam máš ještě na fullauto vid ..
Je to pravda, já jsem míval ve své bývalé zbrani 2 zásobníky po 20 a i při tomto malém počtu nábojů byl docela problém odhadnout/spočítat, kolik munice mi ještě zbývá. Sice se airsotová bitva od reálné situace velmi liší, některé aspekty jsou ale podobné. Průhledové okénko nebo elektronický kalkulátor by určitě pomohl. CPL Martin Mego, SL
• Stránka 1 z 1