Potřebuju změnu... a proto končím

Hyde park. ZDE se diskutuje.
Pravidla fóra
Odkazy mimo tento server dávejte do pole [CODE] !

Pro NEČLENY 4ID: Flamewar, flood a spam sem nepatří! Porušení základních pravidel slušného chování se rovná IP BANu!

Potřebuju změnu... a proto končím

Příspěvekod dranel91 » 132126ANOV11

A tak jsem se rozhodl s airsoftem skončit. Ale všechno popořadě...

Včera jsem dokoukal video o Černobylu a Prypiatu. Zaujalo mě to. Otevřel jsem jeden z online cestopisů, které mám uložené v záložkách, a začal číst zápisky z cesty kolem světa. Mezitím jsem si vzpomněl na citát "Klíčem ke zdravému životnímu stylu je zbavit se nadbytečného, ať už je to jídlo, informace nebo věci." A pak jsem si něco uvědomil...

Uvědomil jsem si, že airsoft mě na jednu stranu naplňuje, protože mi dává možnost vyblbnout se, naučit se něco nového, bejt zase s gejema z týmu, ale na druhou stranu mi bere pocit štěstí, protože furt chci nový a nový věci. Mám maskáče, chci vestu. Mám vestu, chci helmu. Mám helmu, chci něco dalšího. Mám airsoftovou zbraň, chci ostrou zbraň...

A když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně nikdy nebudu spokojený. Protože ikdyž budu dělat hustodémonsky krutopřísný reenacting a budu mít úplně všechno, tak mě bude srát, že to prostě furt není reál.

A tak jsem se rozhodl s airsoftem skončit. Rozhodl jsem se, že raději než investovat peníze do dalších a dalších věcí, to budu raději investovat peníze do znalostí a zkušeností. Protože to mi nikdo nikdy nevezme. Asi začnu víc cestovat. A komunikovat s lidma. A hrát na kytaru, tancovat a jezdit na koni, protože to mě teď zase nějak táhne.

P.S.: Pokud budu mít ten první víkend v prosinci volno, tak vám rád předám svoje znalosti z kurzu MOUT, protože to je věc, která mě baví asi nejvíc. :thumbup:

EDIT: Mé věci na prodej se objeví v bazaru do týdne.
dranel91
Guest

Unit: N/A

Re: Potřebuju změnu... a proto končím

Příspěvekod Kyller » 142001ANOV11

Sakra, tímhle tempem budeme na jaře ve dvou lidech. :shit:

I tak, plně to respektuju, tohle je vždy těžký rozhodnutí, a je dobře že jsi svoje skutečný pocity odhalil dřív než později. Ušetřil sis i nám nervy. :thumbup:

V prosinci tě rádi uvidíme, do konce roku to tu budeš mít otevřený, abys viděl info.

P.S.: Jestli chceš reál, tak se přihlaš do aktivních záloh. Královehradecká rota určitě každou gumu vezme, a ty máš ty zkušenosti o průzkumáků, že jo....jen říkám. :*
CPL Andy "Kyller" Kosík | 1/A/1-22INF, 4ID(M)
4ID.CZ | Nová galerie | Videa
Kyller
Corporal
Corporal

Unit: 1/1/A/1-22IN, 4ID(M)
Position: Squad Leader

Příspěvekod dranel91 » 142110ANOV11

Kyller píše:P.S.: Jestli chceš reál, tak se přihlaš do aktivních záloh. Královehradecká rota určitě každou gumu vezme, a ty máš ty zkušenosti o průzkumáků, že jo....jen říkám. :*

Zálohy by mi taky nedostačovaly, to vím jistě. Chtěl bych opravdu k armádě... ale ne k té naší. :*
dranel91
Guest

Unit: N/A

Příspěvekod sandro » 271735AJAN12

Ani jsem te nepoznal! Ale hodne stesti, a mozna nekdy se zase pripojis, az nebudes vedec co s penezma, hold je to drahej konicek... CUS
sandro
Private E-2
Private E-2

Unit: A/1-22IN, 4ID(M)
Position: N/A

Zpět na Free Speech