Včera jsem dokoukal video o Černobylu a Prypiatu. Zaujalo mě to. Otevřel jsem jeden z online cestopisů, které mám uložené v záložkách, a začal číst zápisky z cesty kolem světa. Mezitím jsem si vzpomněl na citát "Klíčem ke zdravému životnímu stylu je zbavit se nadbytečného, ať už je to jídlo, informace nebo věci." A pak jsem si něco uvědomil...
Uvědomil jsem si, že airsoft mě na jednu stranu naplňuje, protože mi dává možnost vyblbnout se, naučit se něco nového, bejt zase s gejema z týmu, ale na druhou stranu mi bere pocit štěstí, protože furt chci nový a nový věci. Mám maskáče, chci vestu. Mám vestu, chci helmu. Mám helmu, chci něco dalšího. Mám airsoftovou zbraň, chci ostrou zbraň...
A když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně nikdy nebudu spokojený. Protože ikdyž budu dělat hustodémonsky krutopřísný reenacting a budu mít úplně všechno, tak mě bude srát, že to prostě furt není reál.
A tak jsem se rozhodl s airsoftem skončit. Rozhodl jsem se, že raději než investovat peníze do dalších a dalších věcí, to budu raději investovat peníze do znalostí a zkušeností. Protože to mi nikdo nikdy nevezme. Asi začnu víc cestovat. A komunikovat s lidma. A hrát na kytaru, tancovat a jezdit na koni, protože to mě teď zase nějak táhne.
P.S.: Pokud budu mít ten první víkend v prosinci volno, tak vám rád předám svoje znalosti z kurzu MOUT, protože to je věc, která mě baví asi nejvíc.
EDIT: Mé věci na prodej se objeví v bazaru do týdne.